azirays's FotoPage

By: azirays inah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Nov-2007 08:20 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Amad

 
 
Selamat hari lahir yg ke-21 adikku Amad...Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki...kak xde hadiah special la...tapi demi permintaanmu itu..kak buatkan 2 biji kek spesel utk adik...walaupon cla cantik...amatur la


Wednesday, 24-Oct-2007 06:55 Email | Share | | Bookmark
puasa Syawal

menu buka posa ganti hari kedua
Hari ni dah hari ke-3 dah dapat puasa ganti ambil sunat puasa syawal...hubby pon turut berpuasa..tu yang best tu..semangat nak puasa bila ada org temankan waktu berbuka la especially. baru semangat nak memasak..nak citer nih...ari 1st posa ingat nak masak nasik tomato la utk berbuka..dah sampai pasar singgah kedai lu beli pampers ngan susu anak..tetiba skali nak masuk keta, hubby kata keta xleh stat... sudah.....cemana nih..tetiba datang sorang hamba allah ni lalu kat situ...sib baik kenal dia (adik kawan baik lu kat skolah)...dia la tolong punggah bateri keta dia mai kat keta kami...dan stat dan jalan terus (lepas ucap trima kasih la)Terus la kami p jitra yg awai2 dok plan x jadi..p kedai spare part kreta tukar bateri baru...terbang jugak la RM150. xpa janji problem settle..then p pasar malam cari kuih skit..bebuka kat masjid,solat then p cari nasi kat medan selera jitra tu...makan nasi ayam goreng kat kedai lan tu...sedap..itu je la [img]


Saturday, 20-Oct-2007 07:11 Email | Share | | Bookmark

bakul biskutku yg belom makeup
hantaran
hantaran dah siap tapi snap x nampak bakul
View all 8 photos...
hari nih bertungkus lumus nak siapkan hantaran utk opismate huby @ anak buah dia la kiranya kat opis tu yang rajin dan baik hati...dia nak kenduri sok 21/10/2007.so..hubby nak bagi hantaran yang spesel skit .cadangnya nak buat bakul dari biskut.ntah la percubaan pertama kemarin x menjadi la...arini..pon ingat dah nak p beli sejadah dan gubah jer..tup tup menjadi la plak cumanya tangkai dia la x jadik...so usung la bakul tu nak p siapkan kat umah mak, sebelum tu singgah p makan kenduri kat umah mentua lu...anak2 dah tetido dalam keta..pastu gi AS cari bahan2 utk gubahan hantaran tu...then balik umah mak terus gubah dan p hantar....alhamdulillah siap jugak akhirnya walaupon x well furnished maklumlah budak baru blajar...to mak ngah ton...tq so much for the correction resepi bakul biskut tu...i really appreciate it to ta...terima lah hantaran dari kami seadanya...kak hani ni tahap amatur lagik...tapi semangat nak blajar mende2 ni sentiasa ada dan x pernah padam...(wah besar skali cita2 dan harapanku masa ini..)


Thursday, 18-Oct-2007 08:15 Email | Share | | Bookmark
melayan..boringku

 
di kala ke'boring'an mencapai tahap max....ku layannya dgn menyelusuri internet...kengkawan inilah hp desktopku yang banyak berjasa...yg ku hadap tetiap hari...


Wednesday, 17-Oct-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
kejer...kejer...kejer

bersama mak2 menakan
hari ni dah masuk ari ke2 kene mai opis...kejer... kalo ikut hati ni mmg malas aih nak mai..tapi apakan daya...beraya ngan kengkawan kat opis ni jer la...ngan sedara? hmmmm....weekend ni la sebab kan cuti kat kedah ni jumaat & sabtu...boley la beraya lagik agaknya kan... hopefully la..insyaallah..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net